FINNAIR

KOE UUSI TAPA LENTÄÄ

Finnair flies the fast and short northern route from Europe to Asia, via Helsinki. Our comprehensive route network also includes New York and over 40 major cities in Europe. As a member of the oneworld™ alliance, we are pleased to ensure your corporate clients’ convenience anywhere in the world.

With Finnair your clients can now fly like never before: they travel in business class but pay only for economy class.

Buy economy, fly business. Book here!

BUSINESS-LUOKKAAN TURISTIHINNALLA

Nauti business-luokasta turistiluokan hinnalla. Tarjous on voimassa kaikilla reiteillämme lukuun ottamatta Suomen sisäisiä matkoja. Varaa matkasi ennen 31. maaliskuuta 2009. Matkustusaikaa on kesäkuun 2009 loppuun asti.

Varaa matkasi täältä ja huomaa, että voit käyttää hyväksesi myös economy flex -lippujen edut. Kun varaat joko business-luokan tai economy flex -lipun helmi- ja maaliskuun aikana, voit nauttia matkojesi yhteydessä Finnairin loungeista Helsingin lentoasemalla. Tarjoukseen kuuluvat Fresh Lounge, Gateway Lounge ja Tower Lounge ja se koskee yhtä matkustajaa.

Korkeatasoista matkustusta

Finnairin kansainvälisten lentojen ruuat ja viinit on palkittu monilla kansainvälisillä palkinnoilla. Mannertenvälisillä lennoilla voit nukkua mukavasti lie-flat -tuoliemme takaamassa omassa rauhassa. Finnairin lentojen laadusta on tuoreimpana takeena myös Skytrax-laatuluokituksen neljän tähden luokitus sekä Quality Approved by Skytrax -merkki.

POHJOINEN REITTI ON SUORIN

Finnairin toiminnan strateginen painopiste on Euroopan ja Aasian välisessä liikenteessä. Lennämme suorinta mahdollista reittiä Helsingin kautta.

Mitä pohjoisempana olemme, sitä lähempänä itä ja länsi ovat. Siksi suorin maantieteellinen reitti Euroopasta Aasiaan kulkee useimmiten juuri Helsingin päältä.

Laaja reittiverkosto

Finnairin laaja reittiverkosto on tehty palvelemaan yhtä hyvin Euroopan ja Aasian välistä liikennettä kuin suomalaista liikematkustajaa. Lennämme yli 40 kaupunkiin Euroopassa ja 10 kohteeseen Aasiassa. Amerikassa lennämme New Yorkiin.

Suorin reitti Euroopasta Aasiaan kulkee Helsingin kautta.

SÄÄSTÖÄ YRITYKSELLESI

Finnair Corporate Programmen jäsenenä yrityksesi säästää rahaa ensi lennosta lähtien. Ohjelmaan liittyminen on maksutonta. Tutustu ja liity: www.finnair.fi/corporate

Mitä enemmät lennät, sitä enemmän säästät

Liittymällä jäseneksi Finnair Corporate Programmeen yrityksesi saa jo etukäteen alennusta liikematkustukseen sopivista flex-lipuista. Ja mitä enemmän yrityksen työntekijät lentävät Finnairilla, sitä suuremmat alennukset yritys saa.

UUDET LENTOKONEET VÄHENTÄVÄT PÄÄSTÖJÄ

Finnairin tavoitteena on tulla ympäristötietoisten yritysten ja matkustajien ykkösvalinnaksi pohjoisen pallonpuoliskon lentoliikenteessä.

Ympäristöohjelmamme kulmakivet ovat:

  • Nykyaikainen vähäpäästöinen laivasto
    • Euroopan- ja kotimaanlaivastomme keski-ikä on alle kolme vuotta.
  • Helsinki on järkevä välilaskupaikka
    • Suuret kansainväliset kentät ovat ruuhkaisia. Helsinki on tarpeeksi pieni. Siksi vältytään esimerkiksi koneiden odottelukierroksilta.
  • Suorimmat reitit
    • Lennämme maantieteellisesti suorinta reittiä Euroopan ja Aasian välillä.

Tiesitkö tämän?

Mannertenvälisillä lennoilla kannattaa tehdä välilasku. Esimerkiksi suora lento New Yorkista Delhiin kuluttaa yhdeksän tonnia enemmän polttoainetta ja aiheuttaa 28 tonnia enemmän hiilidioksidipäästöjä kuin sama reitti silloin kun konetta vaihdetaan Helsingissä.

Laske lennon päästöt:
www.finnair.com/emissionscalculator

LENNÄ KANSSAMME TULEVAISUUTEEN

Finnair on yksi maailman vanhimmista edelleen toiminnassa olevista lentoyhtiöistä. Täytimme äskettäin 85 vuotta ja päätimme juhlien yhteydessä katsoa menneisyyden sijaan tulevaisuuteen.

Olemme yhdessä johtavien tulevaisuuden tutkijoiden ja lentämisen asiantuntijoiden kanssa pohtineet, miten lentoliikenne kehittyy seuraavan 85 vuoden aikana ja miten esimerkiksi ympäristöongelmiin tullaan kehittämään ratkaisuja. Tervetuloa keskustelemaan.

www.departure2093.com

Get Adobe Flash player