FINNAIR

FLYG SOM ALDRIG FÖRR

Finnair flyger den snabba och korta norra vägen från Europa till Asien, via Helsingfors. Bland våra många destinationer finns också New York och över 40 större städer i Europa. Eftersom Finnair ingår i oneworld™ kan vi dessutom erbjuda bekväm och bra service över hela världen.

Med Finnair kan du nu flyga som aldrig förr. Njut av resan i business class men betala endast ekonomiklass. Välkommen ombord!

Köp Economy, flyg Business. Boka här!

KÖP ECONOMY, FLYG BUSINESS

Betala endast för ekonomiklass men njut av bekvämligheten i Business Class. Detta erbjudande gäller på alla våra flygningar utom inrikes i Finland. Boka före den 31 mars och res senast under juni månad 2009.

Boka era resor här och tänk på att dra nytta även av economy flex-biljetterna som har mycket konkurrenskraftiga priser. Vare sig ni väljer business eller economy flex under februari och mars så har ni fri tillgång till följande Finnair lounger på Helsingfors flygplats: the Fresh Lounge, the Gateway Lounge och the Tower Lounge. Erbjudandet gäller för en person.

Hög kvalitet i Business Class

Måltiderna och vinerna på Finnairs interkontinentala flygningar har fått många internationella utmärkelser. På dessa flygningar kan du också sova lugnt och skönt i de helt fällbara sätena av senaste modell. Fyra stjärnor i Skytrax ranking och Quality Approved by Skytrax borgar för Finnairs högklassiga service.

NÄR DU FLYGER ÖSTERUT, FLYGER DU NORRUT

Finnairs strategiska fokus ligger på flyg mellan Europa och Asien. Vi flyger den rakaste geografiska vägen via Helsingfors.

Ju längre norrut man kommer, desto närmare är det mellan öst och väst. Det är därför den kortaste och snabbaste vägen från Europa till Asien går via Helsingfors.

Stort nätverk av destinationer

Vi har planerat våra tidtabeller så att anslutningarna från Europa via Helsingfors till tio olika destinationer i Asien ska bli så smidiga som möjligt. Förutom våra asiatiska destinationer ingår också New York och över 40 större städer i Europa i Finnairs omfattande nätverk.

Den kortaste vägen mellan Europa och Asien går via Helsingfors.

MER PENGAR ATT SPARA FÖR DITT FÖRETAG

Som medlem i Finnair Corporate Programme sparar ditt företag tid och pengar med varje flygresa. Läs mer och gå med nu på www.finnair/fcp. Det kostar ingenting att gå med eller att vara medlem.

Ju mer ni flyger, desto mer sparar ni

Genom att gå med i Finnair Corporate Programme får ditt företag genast rabatter på flexibla biljetter, som är de lämpligaste för affärsresenärer. Ju mer de anställda i företaget flyger med Finnair desto större blir rabatterna som företaget får.

MODERN FLYGPLAN MINSKAR UTSLÄPPEN

Finnair strävar efter att bli det flygbolag som föredras av kvalitets- och miljömedvetna företag och flygresenärer som reser interkontinentalt på norra halvklotet.

Hörnstenarna i Finnairs miljöarbete är:

  • Modern flygplansflotta ger låga utsläpp
    • Genomsnittsåldern för vår inhemska och europeiska flotta är under tre år.
  • Helsingfors - en idealisk hub
    • Kapaciteten på de stora flygplatserna är ett problem. Helsingfors är liten och bekväm.
  • De kortaste flygsträckorna mellan Europa och Asien
    • Vi flyger den norra vägen via Helsingfors.

Visste du detta?

Långdistansflygningar med mellanlandning är mer miljöeffektiva. En flygning mellan New York och Dehli via Helsingfors sparar 9 ton bränsle och 28 ton utsläpp av CO2 jämfört med att flyga direkt.

Beräkna utsläppen för din flygresa med:
www.finnair.com/emissionscalculator

FLYING IN FUTURE

Välkommen ombord på en flygning till framtiden.

Finnair är ett av världens äldsta flygbolag i kontinuerlig drift. Vi firade nyligen vår 85e födelsedag, men istället för att hålla fast vid det förflutna har vi beslutat att ta ett grepp om framtiden och se framåt ända till 2093.

Tillsammans med ledande futurologer har vi funderat kring hur världen ser ut om 85 år, hur vi kommer att flyga då och hur miljöproblemen kommer att lösas. Läs mer och kom med i diskussionen.

www.departure2093.com

Get Adobe Flash player